Vietnamese Morning Breakfast-Duck Blood Soup
تسمى حساء فطور الصباح المليئة بالفيتامينن دم البط
وهى موجوده فى فيتنام . شكلها قبيح ولكنها لذيذه
مجرد نحر الاوز والبط يجمع كل الدم في الكيس ، و يضاف الزنجبيل ، وبعض الخضروات والفول السوداني على بعد طبخه لمدة 15 دقيقه .
وانها تعتبر مصدرا للقوة من جانب أولئك الذين يأكلون هذه الوجبه
بعض المطاعم في ألمانيا بدأت خدمة لهذا وتحظى بشعبية كبيرة.
الحساء في ألمانيا يسمى "tiết Cahn"
مجمده على شكل الجلو بلونها الاحمر الزاهى
الاضافات مثل المكسرات والزنجبيل لطعم الذ الذ الذ
النظافة المتناهيه لطبق جميل
Vietnamese Duck blood soup looks scary but very delicious.
It is not cooked at all! They just slit the ducks or goose throat, gather all the blood in a boll, add ginger, some vegetables and sprinkle peanuts on top and there you have it, that’s your soup. It only takes about 15 minutes to prepare and it’s regarded as a source of strength by those who eat it.
Some restaurants in Germany have started serving this and it is very popular.
The soup in Germany is called "Tiet Cahn"
تسمى حساء فطور الصباح المليئة بالفيتامينن دم البط
وهى موجوده فى فيتنام . شكلها قبيح ولكنها لذيذه
مجرد نحر الاوز والبط يجمع كل الدم في الكيس ، و يضاف الزنجبيل ، وبعض الخضروات والفول السوداني على بعد طبخه لمدة 15 دقيقه .
وانها تعتبر مصدرا للقوة من جانب أولئك الذين يأكلون هذه الوجبه
بعض المطاعم في ألمانيا بدأت خدمة لهذا وتحظى بشعبية كبيرة.
الحساء في ألمانيا يسمى "tiết Cahn"
مجمده على شكل الجلو بلونها الاحمر الزاهى
الاضافات مثل المكسرات والزنجبيل لطعم الذ الذ الذ
النظافة المتناهيه لطبق جميل
Vietnamese Duck blood soup looks scary but very delicious.
It is not cooked at all! They just slit the ducks or goose throat, gather all the blood in a boll, add ginger, some vegetables and sprinkle peanuts on top and there you have it, that’s your soup. It only takes about 15 minutes to prepare and it’s regarded as a source of strength by those who eat it.
Some restaurants in Germany have started serving this and it is very popular.
The soup in Germany is called "Tiet Cahn"